Nejnovější recenze ze sekce Stoličky
- pěkný ,
- manipulační otvor v sedáku je pouze vyfrézovaný a nezačištěný. POZOR!! je potřeba osmirkovat,jinak budete tahat dětem třísky.
- perfektní malá stolička
- na 150 kg, poměrně dost pevná
- Po roce používání se rozpadlo sedátko, reklamace uznána, zakoupena nová, tak uvidíme. Snad zase rok vydrží.
Nožičky u stoličky nemají žádné vzpěry, viklají se a nepochybně se mohou snadno vyvrátit. A dohadujte se pak s výrobcem či s TVprodukts, že jste ji používali správně.
Hned ji vracím!
stolička je super,dobrá pod nohy i na sezení
Řada věcí se pro mne, vzhledem k věku, stala k mé radosti přístupnější. Velká pomoc.
vyhovuje našim požadavkům
Stolička je i po důkladném dotažení šroubů nestabilní.
- Stolička praskla hned první den. Malé "špunty" při nasazení sedáku. Špatně zpevněné.
V pořádku
HomeLife BG-S-1010 40x23x15 cm
Přidáno: 7. dubna 2021
(naposledy upraveno 3. května 2021)
Zakoupeno v tv-products.cz
- Nezabere mnoho místa, plně vyhovující
výborný výrobek, spolu s jedním madlem je vstup do vany bezpečný, velmi pohodlný, doporučuji
Výrobek je vhodný pro mnohostranné použití.
- Velmi kvalitní stolička.
- Protiskluzové nožičky
- Lehké i dcera necelé tři roky s tím dobře manipuluje
- Snadná údržba
Veliký lehký pomocník, nejen pro děti, ale pro nás rodiče. Chválím nostnot do 120kg a protiskluzovou úpravu pro všechny typy povrchů.
A je líbivá.
Cena odpovídá produktu.
- Potrebovala jsem schudky do kuchyni a jsem spokojena, je to zaroven i hezky kousek jako dekorace, treba postavit kytku.
- Nevim
Schudky od Ikea. Krasny kousek.
Praktické štokrle i se zásuvkou pro drobnosti; v domácnosti - zvláště v kuchyni kde nám pasuje k nábytku
a také k možnosti si na něj stoupnout v případě potřeby, protože zpravidla pro kuchyňské židle se to nedoporučuje vzhledem i k nízké nosnosti.
Velmi pěkné provedení ...
- pevný plast
- k záchodu ve 3 letech ideální výška
- Protiskluzové nášlapy
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »