Nejnovější recenze ze sekce Stoličky
Stolička mne nadchla, je opravdu nádherně provedená.
Velmi pěkná, docela těžká stolička. Máme ji do koupelny a vypadá úžasně. Drobné nerovnosti a nedokonalosti odpovídají materiálu (keramika).
- Krasne zpracovane
- Vypadá skvěle
- Snadná montáž
- stolička je krásný designový prvek, kvalitně zpravovaný
- Pohodlná
- Dobře vypadá
- Lehké sestavení
- snadná montáž, kvalita
- Luxus za dobrou cenu
Moc spokojená,moc děkuji
- Kvalitní výrobek. Vynikající pro sezení nebo podložení nohou
- Má malé rozměry a je skladná. Dobrá pro nouzové sezení.
- Nosnost, kterou využijí i maminky, popřípadě i lehčí tatínci :-)
Zdá se být stabilní a dost pevná. Velice dobře a snadno se rozloží a zase složí. Velmi dobře vyřešený a provedený úchop pro přenášení.
- Dobrá cena
- Přišlo smontované
Stolička je šikovná, že je skládací a tak nezabere místo v koupelně.
Velmi hezký design, dobrá kvalita provedení výrobku.
odpovídá požadavkům
- Kvalitní produkt
- skladná stolička
- krásný design, barva se hodí ke všemu
- robustní provedení, kvalitní látka, šroubovací nožičky
- filc pod nožičky proti poškrábání podlahy
- flexibilní použití - jako noční stolek, extra sezení pro hosty, s tácem jako odkládací stoleček na občerstvení, jsou dost vysoké i jako sezení pro extra strávníky u stolu (jen asi o 1cm nižší sed než naše klasické jídelní židle)
- praktické - úložný prostor
- za poloviční cenu oproti srovnatelným výrobkům od konkurence
- 3-měsíční zkušenost s používáním - naprostá spokojenost, všem doporučuji
- drobný prostor pro zlepšení - filc pod nožičkami se časem používáním shrne na jednu stranu (asi je to mírným sklonem nožiček) - vyřešili jsme jednoduše tak, že jsme dopodlepili větším kouskem filcu, zatím dobré.
Výrobek odpovídá mé představě, jedná se o pomůcku pro menší, malé nebo starší lidi, kteří se potřebují dostat do vany. U nás slouží i jako stupínek k umyvadlu při čištění zubů našich vnoučat. Kvalita je velmi dobrá, stolička je festovní i pro lidi s vyšší hmotností (stoličky s PVC jsou určeny pro jinou váhovou kategorii) a je opatřena protiskluzovými kryty na nožičkách. Cena je přiměřená, ale kdyby se tyto výrobky daly pořídit za ještě výhodnější cenu, udělalo by mi to hodně velkou radost, protože je mě, jako pro staršího člověka je těchto pomůcek více, ale lze je kupovat postupně s odstupem času
Pevná kvalitní
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »