Nejnovější recenze ze sekce Stoličky
splnuje mé požadavky ,vidím do kukátka u dveří a zajištuje mi jakési bezpečí komu otevřu...
- Skládací
- Pěkná, bytelná stolička
Stolička je lehká, plusem je skladovací prostor, na první pohled se zdá, že je vyrobena kvalitně. Při delším zatížení se ve víku tvoří prohlubně, které se sice záhy vyrovnají, je ale otázka, zda se hmota časem neunaví a prohlubně nezůstanou - to se ukáže časem.
- Dobré poctivé řemeslo
velmi praktické
Super věc za super cenu, přesně něco takového jsem hledala. Na hladkém povrchu velice klouže, používám v domácnosti, tedy si zespodu nalepím protiskluzovou gumou. Materiál velmi bytelný, příjemně překvapil.
Hézké a praktické.
- Snadná montáž
- Kvalitní béžový látkový potah
- Úložný prostor
- Stabilní, nosnost až 110kg
- Hrboly na straně taburetu
- Knoflík nebyl přišitý uprostřed
- Produkt přesně odpovídá obrázku a je velice pěkný a precizně vyrobený,opravdu kvalitní a žádný jen tak lehký materiál. Doporučuji.
Produkt jsem si vybrala, abych nemusela pokaždé používat schůdky. Jsem velmi spokojená, stolička bytelná.
- Kvalitní stolička s úložným prostorem.
- Kvalitní pevná stolička.
- pohodlna, splnuje ocekavani
- Žádná
- velmi pěkná stolička masivní
Velmi lehká a trvanlivá stolička s velkou únosností. Již jsem si zakoupil druhou po zkušenostech, které s ní mám. Mohu jen vřele doporučit.
Pevná a stabilní
- Až příliš nature, nečistá práce
- relativně levná učící věž z masivu
- nerovné nohy, chybí tak 0,5cm na jedné noze, viklá se
- málo laku, prosvítá struktura dřeva, chtělo by to tak 1-2 vrstvy laku přidat
Bílá barva vypadá jak kdyby to byla jen základovka, určitě to chce a budeme ještě přelakovávat (a předtím brousit - dřevo je místy hrubé). Věž se celá viklá, jedna noha je kratší než ostatní. Takže věž je k domácímu dodělání, odpovídá ceně.